miercuri, 1 februarie 2012

Utilizatorii Vodafone pot plăti călătoriile cu metroul prin SMS


  • Clienții pot alege să plătească, prin SMS, una, două sau zece călătorii cu metroul
  • După plata călătoriei prin SMS, utilizatorii au acces în stațiile de metrou printr-un apel gratuit la numărul 1700 și apropierea telefonului de dispozitivul de validare
  • Accesul prin intermediul plății prin SMS este posibil, în prima instanță, în șapte stații de metrou din București
București, 30 ianuarie 2012 - Începând de astăzi, utilizatorii Vodafone pot plăti prin SMS accesul în șapte stații ale metroului bucureștean. Primele stații care permit acest tip de acces sunt: Piața Victoriei, Universitate, Gara de Nord, Timpuri Noi, Politehnica, Grozăvești și Petrache Poenaru.
Astfel, cu un SMS la numărul 7477, la un tarif de 0,5 Euro (fără TVA), utilizatorii plătesc o călătorie cu metroul. Pentru două călătorii, plata se face printr-un mesaj la numărul 7492, tarifabil cu 0,9 Euro (fără TVA), iar pentru zece călătorii, plata se efectuează printr-un SMS la numărul 7490, tarifabil cu 2,2 Euro (fără TVA).
Odată ce au plătit călătoria prin SMS, pentru a avea acces în stația de metrou, utilizatorii trebuie doar să apeleze numărul gratuit 1700 și să apropie telefonul, în timpul convorbirii, de dispozitivul de validare dedicat, aflat la intrarea stației de metrou.
Serviciul de plată prin SMS a accesului la metrou a fost dezvoltat cu sprijinul Metrorex.
Vodafone România, divizie a Vodafone Group Plc, avea 8,596,375 clienți înregistrați la 30 septembrie 2011. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicații mobile din lume, cu un număr de 391 milioane de clienți în întreaga lume, înregistrat la 30 septembrie 2011. Vodafone are divizii în 30 de țări de pe cinci continente și peste 40 de rețele partenere în întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com.

Articol preluat de pe : www.vodafone.ro

Niciun comentariu: