duminică, 12 februarie 2012

Whitney Houston a murit într-o cameră de hotel din Beverly Hills


Whitney Houston a fost descoperită moartă ieri în camera sa de la Hotelul Beverly Hills. Cântăreața avea 48 de ani și, în ciuda eforturilor echipelor de salvare, nu a mai putut fi resuscitată, potrivit CNN. Whitney Houston a murit în ajunul zilei decernării premiilor Grammy, eveniment despre care apropiaţii spuneau că este preferatul său.
Trupul divei pop a fost descoperit de bodyguardul său, care a sunat imediat la numărul de urgenţă.
Moartea cântăreței a fost declarată la ora 23.55 GMT, după ce echipele de la departamentul de pompieri și membrii departamentului de securitate al hotelului au încercat să o resusciteze timp de mai multe minute.
Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, Mark Rosen, diva a fost găsită pe jos, fără suflare, în camera sa de la etajul IV, iar cauzele morții sunt necunoscute, dar totuși "nu erau semne evidente de intenții criminale". 

Echipajul de ambulanţă a ajuns în camera lui Whitney Houston în numai câteva minute de la apelul de urgenţă, întrucât se afla deja la hotel, unde se desfăşura o petrecere în cinstea premiilor Grammy, care se vor decerna în această seară. Cândva regina acestui eveniment, moartea lui Whitney Houston va umbri, fără îndoială, ediţia din acest an a Grammy Awards


http://www.evz.ro/detalii/stiri/diva-pop-whitney-houston-a-murit-intr-o-camera-de-hotel-din-beverly-hills-cauza-decesului-965982-1.html

Niciun comentariu: