luni, 22 martie 2010

Cum se cultiva cafeaua!


Daca vrei sa castigi si un fiat punto click aici
Pentru majoritatea dintre noi, cea mai savuroasa cafea este cea bauta dimineata. Un expert in prepararea cafelei trebuie sa cunoasca cativa pasi de baza, pentru a obtine cel mai bun gust.
Intrucat dimineata esti mereu pe fuga si nu ai foarte mult timp la dispozitie, cafeaua solubila este cea mai buna alegere, pentru ca se dizolva instant in apa. Pentru o cafea solubila buna si cu gust bun iti trebuie doar cafeaua NESCAFÉ, apa si eventual putin zahar, in functie de gustul final pe care vrei sa il obtii. Pentru prepararea cafelei solubile, iti recomandam folosirea fie a apei de masa (plata), fie a apei potabile filtrate, incalzita pana la max. 80°C. De asemenea, se poate prepara si cu lapte incalzit.
Cel mai important pas in prepararea unei cafele bune este folosirea proportiei potrivite de cafea si apa. Cantitatea de cafea folosita la prepararea unei cani este de 2 g (1-2 lingurite). Preferabil este sa nu adaugi mai multa cafea decat este necesar, mai ales ca o lingurita de cafea NESCAFÉ este suficienta pentru un gust savuros. Nu mai trebuie decat sa adaugi apa fierbinte peste cafeaua din cana si sa te bucuri de rezultat.

Niciun comentariu: