miercuri, 23 septembrie 2009

Viata sexuala, in functie de zodie

Te-ai gandit vreodata ca este scris in stele sa fii cel mai bun la pat sau sa ai cel mai mare succes la femei? Si daca nu ai mai avut o relatie sexuala de multe luni, sa stii ca este doar un ghinion, nu este mana destinului. Astrele stiu, despre fiecare dintre noi, care sunt performantele sexuale, limitele in materie de sex, modalitatile prin care seducem si tehnicile pe care le folosim de fiecare data, informeaza FOXNews, citat de ziare.com.

Bebecul - rapid, furios, bun

Barbatii din zodia berbecului sunt foarte pasionali. Atat de pasionali incat la ei sexul se face contra cronometru. Totul este foarte repede facut, cu nerv si furie. Ei se implica mult intr-o relatie si sufera daca sunt respinsi. Cu toate acestea, autoconservarea functioneaza foarte bine la ei, isi revin rapid si cauta o alta prada a dorintelor lor sexuale.

Taurul - incet, sigur, pasional

Taurii nu se grabesc niciodata. Ei trebuie sa simta fiecare atingere si sunt rabdatori cu fiecare gest sau cuvant al partenerilor. Nu se misca foarte mult in pat pentru ca nu miscarea sexuala conteaza pentru ei ci sentimentul partidei de sex. Sunt loiali din cauza comoditatii lor si chiar daca lucrurile nu merg intr-o relatie, ei sunt ultimii care afla ca sunt probleme.

Gemeni - rationali pana la capat

Gemenii nu fac nici o miscare daca ea nu este pe deplin justificata. Nu ii poti saruta pentru ca simti ci pentru ca vrei sa faci sex si sarutul este un bun stimulent. Pentru ca gemenii sa ajunga pe culmile placerii, ei trebuie sa fie excitati intelectual, dupa care sunt cei mai buni amanti. Se plictisesc foarte repede, deci, pentru a aduce un geaman in pat trebuie sa te documentezi mai intai.

Racul - in viata inapoi, in pat inainte

Racul traieste clipa. Pentru el sexul inseamna siguranta, sentiment investit, protectie. Este foarte important sa iubeasca persoana cu care se trezeste dimineata langa el. Sunt foarte loiali si, daca le-ai aratat increderea ta, nu renunta la tine, iar sexul nu este decat o implinire a unor sentimente sincere.

Leul - rege si infantil

Sexul cu un leu trebuie sa fie gandit precum un spectacol in care el sa fie aclamat. Nu poti face sex si atat cu nativii acestui semn zodiacal pentru ca se supara foarte repede daca nu le sunt laudate performantele sexuale, zonele intime sau modul in care arata. Orgoliul nemasurat al leilor ii transforma din regi in simpli infantili care vor sa se simta doar ei bine in pat, cu orice riscuri.

Fecioara - intai o vorba de duh, apoi sex

Fecioarele sunt cucerite de intelectualitatea partenerului. Ele fac sex daca inteligenta lor este cucerita. Vorbele de duh si demonstratiile stiintifice sunt cele mai bune replici de agatat in acest caz. Fecioarele vorbesc mult atunci cand fac sex, le place comunicarea, chiar si atunci cand trebuie sa taca si sa simta momentul. Au foarte mult sex appeal si acest lucru ii transforma in foarte buni amanti.

Balanta - gratie si sarm

Balantele nu fac sex cu oricine. Ei calculeaza indelung escapadele amoroase si sunt cei mai gratiosi amanti. Pentru ei conteaza cel mai mult placerea ambilor parteneri. Nu conteaza cat de mare este preludiul ci cat de bun a fost. Ei sunt echilibrati pana si in pat. Se lasa in voia placerilor carnale si, daca nu se pot relaxa atat cat trebuie, nu ofera tot potentialul lor sexual.

Scorpion - sexul perfect

Scorpionii sunt cei mai buni la pat. Foarte tehnici, dar si pasionali, scorpionii sunt garantia sexului perfect. Pot fi dominatori si posesivi, dar rezultatul partidei este intotdeauna cel mai bun. Nu oricine face sex cu un scorpion, iar daca exista aceasta posibilitate, cu siguranta seara respectiva este de neuitat.

Sagetator - liber la sex!

Sagetatorii nu au prejudecati, nu au inhibitii. Ei accepta orice in pat. De la sexul in grup la cele mai ciudate fetisuri, sagetatorii experimenteaza orice. Nu numara partidele sexuale, pentru ca nu le mai cunosc numarul si nu pentru ca nu ar dori.

Capricorn - sex cu maniere

Capricornul tine la eticheta. Nu poti arata oricum si nu poti vorbi oricum daca vrei sa faci sex cu ei. Sunt foarte seriosi si hotarati. Nu accepta refuzuri si, o experienta sexuala cu un capricorn este intotdeauna plina de eleganta.

Varsator - sexul creativ

Sexul cu varsatorii este o poezie. Ei iubesc improvizatia, experientele noi si pozitiile care arata foarte bine. Gandesc fiecare miscare, in sensul artistic, pentru ca sexul cu ei inseamna contopire in sensul creatiei.

Pesti - maturitatea sexuala

La pesti sexul este o dovada de maturitate a oricarei relatii. Tocmai de aceea ei vor sa se simta in siguranta mai intai si apoi sa se joace in asternuturi. Este un amant intuitiv, deci daca vrei sa mimezi orgasmul, nu ti-ai ales partenerul potrivit. Este si nestatornic, deci este posibil sa il vezi pentru ultima oara.

Niciun comentariu: