marți, 14 octombrie 2008

Cel mai scump logan


Traian Basescu: Ministerul de Interne a cumparat masini care costa 11.000 de euro, cu dotari de 45.000 de euro

Traian Basescu sustine, la aceasta ora, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, dupa ce, cu putin timp in urma, a suspendat sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

"Sedinta CSAT a fost suspendata din cauza ca nu au fost prezentate, de catre membrii Guvernului, materialele privind bugetele pentru institutiile de siguranta nationala. Proiectia bugetelor acestor institutii este extrem de importanta, iar lipsa acestor materiale a facut imposibila aprobarea bugetelor", a explicat seful statului.
Traian Basescu a acuzat faptul ca "la Ministerul de Interne s-au incheiat 29 de contracte privind achizitionarea a 2.136 de automobile. Masinile au costat 11 mii de euro, iar dotarile 45.000 de euro".
"Pe ordinea de zi de astazi era si o discutie privind programul de intrarare a Romaniei in spatiul Schengen. Trebuia sa vorbim despre cheltuirea banilor pentru prima etapa a programului. Banii s-au cheltuit, aproape 240 de milioane de euro, insa nu au aparut niciun fel de evolutii in program", a afirmat seful statului.
"Legat de programul de intrare a Romaniei in spatiul Schenghen, desi s-au facut niste rapoarte de expertiza ale exertilor CE, acestea nu au fost prezentate CSAT, probabil din dorinta de a acoperi parerea expertilor CE."
"Am exigenta ca la sedintele CSAT, presedintele sa fie foarte bine si corect informat. De aceea am suspendat sedinta CSAT."

Niciun comentariu: